Mécsestartók tábor 2022

Kedves Érdeklődő!

Ismét meghirdetjük a Mécsestartók családos gyülekezeti táborunkat! Már nagy izgalommal készülünk, szervezzük a programokat, a délelőtti előadásokat. Célunk most is, hogy minél közelebb kerüljünk Istenhez és egymáshoz az alatt az egy hét alatt Felsőtárkányban.
Az idei tábor fő üzenete: „Maradj hűséges!” Azt járjuk körül, mit jelent Istenhez hűségesnek lenni, hogyan jelenik meg ez az életünkben. A délutáni idősávban és a kirándulós napon most is tartalmas és érdekes programokkal készülünk.

Házassági leckék kezdőknek

Biztos alapok, kommunikáció, problémamegoldás, megbocsátás, szülők, rokonok, szex, gyakorlati szeretet, középpontjukban Isten, körülöttük az odaszánás – ezekből az összetevőkből alkotta meg Misi és Gergő a Párbeszéd elnevezésű, jegyespároknak szóló interaktív előadássorozatot. Azért mentünk el rá, mert a templomi szertartás „kötelező” eleme, de amint megérkeztünk, tudtuk, azért veszünk részt, mert ott a helyünk. Páros élménybeszámoló Mészáros Dorkától és Zsidró Dominiktől.

Kérdőív az igehirdetésekkel és az istentiszteletekkel kapcsolatban

Elkészítettünk egy kérdőívet, melyben az istentiszteletekkel és az igehirdetésekkel kapcsolatban kérünk visszajelzéseket. Fontos számunkra, hogy ebben is fejlődjünk. Kérjük, minél többen töltsék ki a kérdőívet! Fontos, hogy ne csak egy alkalommal, hanem akár minden istentisztelet után. 5-10 percet vesz igénybe a kérdések megválaszolása. Köszönjük előre is a kitöltéseket!

Oldalak