" beck@grecsó - "Hoztunk valamit magunkból"

 

„Hoztunk valamit magunkból" - Beck Zoli és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestje
 (Forrás: infopapa.hu)
Az írónál gitár van. A zenész meg felolvas. Grecsó Krisztián és Beck Zoli beszélgetnek, mert barátok, olvasnak, mert írnak, zenélnek, mert vannak dalaik. Bóbiták és Balázsolások egy időutazós, zenés irodalmi pódiumesten.
“Ha tétre játszunk, van értelme beszélgetni!” - mondta egy évvel ezelőtt Beck Zoli, amikor a “Szívemhez szorítom” sorozat vendége volt. Akkor nem hittük, - hiszen éppen fellélegeztünk az első, és akkor még egynek gondolt hullám után - hogy egy évet kell várnunk a sorozat következő részére. Most talán óvatosabban veszünk nagy levegőt, és úgy érezzük, hogy még nagyobb a tét. Ezért kértük Grecsó Krisztián írót - akinek “Magamról többet” című kötete 2021-ben Libri közönségdíjat kapott - és Beck Zolit, a 30Y együttes frontemberét, hogy “hozzanak magukból valamit” közénk, amit megoszthatnak velünk egy beszélgetésben és közös műsorukban. Hisszük, hogy lesz tétje az estének és lesz mit a szívünkhöz szorítani.
A 2021. július 6-án, 17 órakor kezdődő programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, maximum 120 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és azt magukkal is hozzák. A regisztrációt ezen a linken lehet megtenni:
https://forms.gle/6zn62tSrs1i3QURp8
A programot a Pannonia Reformata Múzeum (Pápai Református Ótemplom, 8500 Pápa, Fő u. 6-8) udvarán szeretnénk megtartani, rossz idő esetén, pedig az Ótemplom épületében.