Mécsestartók tábor 2023

Kedves Érdeklődő!
Ismét meghirdetjük a Mécsestartók családos gyülekezeti táborunkat! Már nagy izgalommal készülünk, szervezzük a programokat, a délelőtti előadásokat. Célunk most is, hogy minél közelebb kerüljünk Istenhez és egymáshoz az alatt az egy hét alatt Felsőtárkányban.
Az idei tábor fő üzenete: „Légy példa!” Azt járjuk körül, mit jelent ma jézusi példának lenni ebben a furcsa és sokszor idegen világban. A délutáni idősávban és a kirándulós napon most is tartalmas és érdekes programokkal készülünk.
Idén július 31-augusztus 6. között a felsőtárkányi Park Hotel Táltos (http://www.parkhotel-taltos.eu) helyszínén lesz a táborunk.
A táborra a következőképpen lehet jelentkezni:
- Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, amit itt találsz: KATT!
Ha a családból többen jöttök, mindenkinek ki kell töltenie az adatlapot!
Ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni, kérjük, ezt az űrlapon jelöld be! Ebben az esetben nem kell előleget fizetni.
- A regisztrációnál jelöld be, milyen szállástípust választasz! Három lehetőség van: turistaház, üdülőház, hotel. A turistaház a legolcsóbb, a konfirmandus és ifis fiatalokat itt szállásoljuk el. Ezek 4 ágyas kis házak. A turistaházakhoz közös zuhanyzók vannak.
Az üdülőházaknál külön fürdőszoba van minden szobához. Az üdülőházak 2-5 ágyasak. A hotel két csillagos besorolású, 2-3 ágyas szobákkal rendelkezik. Szobánként külön fürdőfülke található. A szállás honlapján érdemes erről tájékozódni.
- Szintén a regisztrációnál jelöld be, ha valamilyen ételérzékenységben szenvedsz vagy speciális diétád van. Itt tudod jelölni az esetleges gyógyszerérzékenységet, allergiát, krónikus betegséget, amiről fontos tudnunk a táborban.
- Fizesd be az előleget! Az előleg 3000 Ft/fő. Ezt személyesen a lelkészi hivatalban vagy átutalással lehet rendezni. Számlaszám: Raiffeisen Bank 12085004-00102657-00100002. A megjegyzésekbe írd be: „Mécsestartók” + NÉV. Több jelentkező esetén mindenki nevét tüntesd fel! Ha többen jöttök, az előleget minden fő után fizesd be!
FONTOS! A tábori jelentkezésed csak az előleg beérkezése után válik érvényessé.
Idén is van „korán kelő” kedvezmény. Amennyiben április 30-ig jelentkezel, a kedvezményes ár vonatkozik rád. Ha április 30. és május 31. között jelentkezel, a „teljes ár” vonatkozik rád. (0-4 éves kor közt ingyenes a részvétel.)
Ezt az alábbi táblázatban is láthatod.


Kérjük, hogy minél hamarabb jelentkezz! Ez két okból fontos. Az egyik, hogy érvényesíteni tudd a „korán kelő” kedvezményt. A másik, hogy a korai jelentkezéssel minket segítesz, hogy az előzetes létszámot láthassuk, és a szervezést ezzel megkönnyítsd a számunkra.
Arra kérünk, hogy jelentkezz és fizesd be az előleget! Ezzel semmit sem kockáztatsz. Ha azonban sokáig vársz, lehet, hogy lemaradsz a táborról és akkor te is, mi is szomorúak leszünk.
Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, bátran keress (30/689-10-06, szjaki@gmail.com)!
A szervezők nevében:
Szakács Gergely