Mécsestartók tábor 2024

Kedves Érdeklődő!

Ismét meghirdetjük Mécsestartók családos gyülekezeti táborunkat! Már nagy izgalommal készülünk, szervezzük a programokat, a délelőtti előadásokat. Célunk most is, hogy minél közelebb kerüljünk Istenhez és egymáshoz az egy hét alatt új helyszínünkön Vépen.Az idei tábor fő üzenete: „Ne féljetek!” Azt járjuk körül, hogy Isten hogyan és mire bátorít bennünket ebben, az ember számára egyre nagyobb kihívásokat jelentő korban, amelyben élünk. A délutáni idősávban és a kirándulós napon most is tartalmas és érdekes programokkal készülünk.
Idén július 8-14.  között a Kisalföld ASzC Vépi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban táborozunk (https://kaszc-vep.edu.hu/iskolank/iskolank.html). Közelebbi és némileg komfortosabb szállást kerestünk erre az évre. Bár az eddigi táborhelyekhez képest kicsit drágább, de a közelség miatt az utazás jóval olcsóbb és egyszerűbb. Vép nem messze van Szombathelytől. Ez sok új lehetőséget tartogat a számunkra a kirándulós napra.

Az elhelyezés egységes komfortfokozatú, 2-3 ágyas,  kollégiumi szobákban lesz. Mindegyik szobának saját fürdőszobája van.

A táborra a következőképpen lehet jelentkezni:
- Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, amit itt találsz: KATTINTS!
Ha a családból többen jöttök, mindenkinek ki kell töltenie az adatlapot!
- Szintén a regisztrációnál jelöld be, ha valamilyen ételérzékenységben szenvedsz vagy speciális diétád van. Itt tudod jelölni az esetleges gyógyszerérzékenységet, allergiát, krónikus betegséget, amiről fontos tudnunk a táborban.

- Fizesd be az előleget! Az előleg 5000 Ft/fő. Ezt személyesen a lelkészi hivatalban vagy átutalással lehet rendezni. Számlaszám: Raiffeisen Bank 12085004-00102657-00100002. A megjegyzésekbe írd be: „Mécsestartók” + NÉV. Több jelentkező esetén mindenki nevét tüntesd fel! Ha többen jöttök, az előleget minden fő után fizesd be!
Sajnos SZÉP kártyával nem lehet fizetni!

FONTOS! A tábori jelentkezésed csak az előleg beérkezése után válik érvényessé. Idén is van „korán kelő” kedvezmény. Amennyiben április 30-ig jelentkezel, a kedvezményes ár vonatkozik rád. Ha április 30. és május 31. között jelentkezel, a „teljes ár” vonatkozik rád. Ezt az alábbi táblázatban is láthatod.

2 év alatti gyermekeknél a részvétel ingyenes, amennyiben nem kér étkezést és utazóágyat hoznak neki. 6 év alatti gyermekeknek az étkezés fél áron van. 18 év alatt nincs idegenforgalmi adó, ezért kerül kevesebbe. Felnőtteknél kérünk teljes árat. 

Kérjük, hogy minél hamarabb jelentkezz! Ez két okból fontos. Az egyik, hogy érvényesíteni tudd a „korán kelő” kedvezményt. A másik, hogy a korai jelentkezéssel minket segítesz, hogy az előzetes létszámot láthassuk, és a szervezést ezzel megkönnyítsd a számunkra.
Arra kérünk, hogy jelentkezz és fizesd be az előleget! Ezzel semmit sem kockáztatsz. Ha azonban sokáig vársz, lehet, hogy lemaradsz a táborról és akkor te is, mi is szomorúak leszünk.
Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, bátran keress (30/689-10-06, szjaki@gmail.com)!
A szervezők nevében:
Szakács Gergely